Feestelijke herfstvakantie met spectaculaire reptielenshow

27 september 2019 11:23 Het is feest in het mooiste junglepark van Europa! De Orchideeën Hoeve bestaat maar liefst 100 jaar en daarom trakteert het park jou van 19 t/m 27 oktober op een tropisch dagje uit vol avontuurlijke verrassingen! Bibber bij de spectaculaire reptielenshow, bewonder het gloednieuwe Malawi aquarium en ravot in de waterrijke junglespeeltuin. Kom jij het feestje meevieren?

Uniek herfstvakantieprogramma
Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Orchideeën Hoeve trakteert het geheel overdekte park jou op een bomvolle feestagenda. Al wandelend door de overdekte jungle word je omringd door de meest prachtige natuur en stapelen de verrassingen zich op. Schuif als eerste aan bij de spectaculaire reptielenshow, geniet van Caribische livemuziek in de ‘Zwevende’ Bloementuin en sluit jouw dag af met een knuffel van de nieuwe ranger van het park. Op zoek naar nog meer avontuur? Ga op speurtocht met Kees Kaas, voer de dieren of leef je helemaal uit in de waterrijke junglespeeltuin. De Orchideeën Hoeve is het herfstvakantie uitje voor het hele gezin.

Spectaculaire reptielenshow voor jong en oud!
Meterslange slangen, indrukwekkende leguanen en griezelige schorpioenen: van 19 t/m 27 oktober zijn de griezeligste dieren uit de jungle te zien tijdens de spectaculaire reptielenshow met Ferry Torrez en ranger Richard. Relaxed achteroverleunen zit er tijdens deze sensationele show niet in. Voor je het weet ben jij de uitverkorene voor een ontmoeting met een harige vogelspin of kom je oog in oog te staan met een vijf meter lange wurgslang. Durf jij het aan?

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor het volledige herfstvakantieprogramma en showtijden op www.orchideeenhoeve.nlIngestuurd nieuws

Op jungle-expeditie in eigen land

3 februari 2020 11:05 Trek je avonturiersschoenen aan en ga deze voorjaa ...

Open huis WAT!

31 januari 2020 09:35 Persbericht Kop: Open huis donderdag 6 februari va ...

Kom deze kerstvakantie overwinteren in de jungle van de Orchideeën Hoeve

11 december 2019 14:50 De spannendste winteravonturen beleef je deze kers ...

WinterDroom, het decemberuitje voor het hele gezin!

26 november 2019 09:12 Bezoek van 7 tot en met 26 december 2019 de magisc ...

Feestelijke herfstvakantie met spectaculaire reptielenshow

27 september 2019 11:23 Het is feest in het mooiste junglepark van Europa! ...

Meteoriet gezien

28 juni 2019 21:58 OM 21:29 meteoriet gezien in Apeldoorn. Zeer helde ...